Enskilt Avlopp Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper dig i Skellefteå med montering av enskilt avlopp

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det bland annat installation av enskilt avlopp

Från planering till färdigt resultat

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden arbetat med att förverkliga kunders drömprojekt och visioner. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda det mesta inom mark- och anläggning, däribland installation av enskilt avlopp samt vattenledningar. Tack vare vårt utbud av maskiner och duktiga chaufförer kan vi även utföra grus- och maskintransporter samt plogning eller sandning.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus på transporter, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Enskilt avlopp

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på montering av enskilt avlopp, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. Ordentligt utförda arbeten i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Grävarbeten Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder grävarbeten och våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på Enskilt avlopp

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå med installation av enskilt avlopp och vattenledningar i marken. För att du ska få ett korrekt utfört arbete, är vi med dig ända från planering till färdigt resultat. Vår yrkesskicklighet gör oss till det självklara valet när du behöver montera enskilt avlopp.  

Övriga tjänster

Utöver enskilda avlopp och vattenledningar har vi lång erfarenhet av transporter, där vi kan transportera både maskiner och material som exempelvis grus. Dessutom kan vi även erbjuda totalt underhåll för privatpersoner och företag gällande plogning, sandning och sopning. Naturligtvis utför vi också fler arbeten inom grävning och markanläggning

Vi utför:

  • Justering av asfalt
  • Byggservice
  • Skogsentreprenader
  • Plogning/Sandning
  • Sopning
  • Byggnation av lekparker
  • Plattsättning
  • Maskintransporter/Materialtransporter
  • Husgrunder
  • Montering av vattenledningar och avlopp

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Enskilt avlopp Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med montering och installation av enskilt avlopp. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå