Entreprenad Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper företag och privatpersoner i Skellefteå med entreprenad

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom anläggning och entreprenad!

Från idé till verklighet

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden arbetat med att förverkliga kunders drömprojekt och visioner. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda ett brett utbud av tjänster inom mark och entreprenad, självklart alltid med kvalitet i fokus! Med många fordon och duktiga chaufförer kan vi även utföra grus- och maskintransporter samt plogning eller sandning.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus på transporter, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på entreprenad, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. Ordentligt utförda entreprenadarbeten i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Grävarbeten Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder grävarbeten och våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på entreprenad

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå med en mängd olika entreprenad och byggarbeten. Hos oss kan du alltid räkna med att vi tar hand om hela processen, från förberedelse till färdigt resultat. Vi är med vår kompetens och erfarenhet ett tryggt val för entreprenad! kontakta oss redan idag så gör vi din idé till verklighet. 

Övriga tjänster

Här på Stenbergs Anläggning har vi möjligheten att kunna erbjuda transporter av både maskiner och material, som exempelvis grus. Dessutom utför vi även totalt underhåll för privatpersoner och företag gällande plogning, sandning och sopning.

Vi utför:

 • Justering av asfalt
 • Byggservice
 • Skogsentreprenader
 • Plogning/Sandning
 • Sopning
 • Byggnation av lekparker
 • Plattsättning
 • Maskintransporter/Materialtransporter
 • Husgrunder
 • Montering av vattenledningar och avlopp
 • Entreprenader

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Entreprenad Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med entreprenad och byggarbeten. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå