Grovplanering Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper dig i Skellefteå med grovplanering av tomt

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom mark- och anläggning, bland annat grovplanering!

Från idé till verklighet

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden arbetat med att förverkliga kunders drömprojekt och visioner. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom markarbeten, exempelvis besitter vi stor expertis inom grovplanering av tomt.  Tack vare vårt utbud av maskiner och duktiga chaufförer kan vi även utföra grus- och maskintransporter samt plogning eller sandning.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus på transporter men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud, allt från grovplanering till stenläggning.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på grovplanering, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. En ordentlig utförd grovplanering i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Husgrund Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på grovplanering

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå med grovplanering för att få en jämn och fin mark till huset. En grovplanering lägger grunden för din mark, vi säkerställer att du får en förstklassig grund och en tomt som är väl förbered för finplanering.

Övriga tjänster

Utöver grovplanering har vi lång erfarenhet av transporter (maskin och material). Dessutom finns en goda kunskaper inom mark och anläggning, där vi kan genomföra bland annat dräneringar och montering av enskilt avlopp samt vattenledningar. Vi erbjuder alltid en komplett lösning där vi är med er från förberedelse till slutfört arbete.

Vi utför:

 • Justering av asfalt
 • Byggservice
 • Skogsentreprenader
 • Plogning/Sandning
 • Sopning
 • Byggnation av lekparker
 • Plattsättning
 • Maskintransporter/Materialtransporter
 • Husgrunder
 • Montering av vattenledningar och avlopp
 • Grovplanering och finplanering

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Grovplanering Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med grovplanering. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå