Grustransport Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper dig i Skellefteå med grustransport

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom mark- och anläggning

Från idé till verklighet

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden levererat trygga och smidiga grustransporter till kunder runt omkring Skellefteå. Våra chaufförer kan garantera en säker process och med de fordon vi har tillgängliga finns möjligheten att transportera stora mängder grus och containers. Utöver transporter har vi även kompetensen för att kunna genomföra arbeten inom mark och anläggning.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus endast på transporter av olika slag, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på grustransport, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. En noggrann och trygg grustransport i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

grustransport Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på grustransport

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå med grustransport. Våra chaufförer agerar med stor säkerhet och försiktighet på vägarna vid varje transport. Vill du ha hjälp med att placera ut gruset? Självklart kan vi utföra det arbetet också. Vi ser till att du får en jämn och fin yta! Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar dig!

Övriga tjänster

Utöver grustransport kan vi hjälpa dig med en rad andra arbeten inom mark och anläggningsbranschen. Vi erbjuder alltid en komplett lösning, där vi är med dig från förberedelse till slutfört arbete!

Vi utför:

  • Justering av asfalt
  • Byggservice
  • Skogsentreprenader
  • Plogning/Sandning
  • Sopning
  • Byggnation av lekparker
  • Plattsättning
  • Maskintransporter/Materialtransporter
  • Husgrunder
  • Montering av vattenledningar och avlopp

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Grustransport Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med grustransport. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå