Sandning Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper företag och privatpersoner i Skellefteå med sandning

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom mark- och anläggning, bland annat sandning!

Stenbergs Anläggning AB

Vi på Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden levererat kvalitet och effektivitet till kunder runt omkring Skellefteå. Våra chaufförer ser till att säkra vägarna från halka så att personer tryggt kan ta sig fram med eller utan bil. Vi utför naturligtvis också plogning i samband med sandning om det ligger snö på backen. Utöver sandning erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom mark och anläggning, vi kan hjälpa er med allt från enklare grävarbeten till kompletta husgrunder.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus endast på transporter av olika slag, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på sandning, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. En noggrann och kvalitativ sandning i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Husgrund Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på sandning

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå hålla bilvägar, gångvägar och parkeringar halkfria genom vår sandning. När det kommer till sandning arbetar vi med stort fokus för att säkerställa att ingen fläck missas. Dessutom kan vi även erbjuda plogning för att ta bort eventuell snö. 

Övriga tjänster

Utöver plogning kan vi hjälpa dig med en rad andra arbeten. Vi erbjuder alltid en komplett lösning, där vi är med dig från förberedelse till slutfört arbete!

Vi utför:

  • Justering av asfalt
  • Byggservice
  • Skogsentreprenader
  • Plogning/Sandning
  • Sopning
  • Byggnation av lekparker
  • Plattsättning
  • Maskintransporter/Materialtransporter
  • Husgrunder
  • Montering av vattenledningar och avlopp

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Sandning Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med sandning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå