Ny gräsmatta Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper dig i Skellefteå med ny gräsmatta

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom mark- och anläggning

Från idé till verklighet

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden arbetat med att förverkliga kunders drömprojekt och visioner. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom mark- och anläggningsbranschen, exempelvis kan vi hjälpa dig att lägga en ny gräsmatta. Tack vare vårt utbud av maskiner och duktiga chaufförer kan vi även utföra grus- och maskintransporter.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus på transporter, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss på Stenbergs Anläggning är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ny gräsmatta, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. En ordentlig anläggning av gräsmatta i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Stenläggning Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på gräsmatta

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå få en ny gräsmatta, helt enligt deras visioner. Att byta ut gräsmattan eller anlägga en trädgård är något som gör stor skillnad på tomten, men det är också ett område där vi på Stenbergs Anläggning besitter stor kompetens. Vi både förbereder och färdigställer ytan med matjord, insått och klart. 

Övriga tjänster

Utöver gräsmattor har vi lång erfarenhet av transporter (maskin och material). Dessutom finns en goda kunskaper inom mark och anläggning. Vi erbjuder alltid en komplett lösning där vi är med er från förberedelse till slutfört arbete.

Vi utför:

  • Justering av asfalt
  • Byggservice
  • Skogsentreprenader
  • Plogning/Sandning
  • Sopning
  • Byggnation av lekparker
  • Plattsättning
  • Maskintransporter/Materialtransporter
  • Husgrunder
  • Montering av vattenledningar och avlopp

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Ny gräsmatta Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få en ny gräsmatta. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå