Stenläggning Skellefteå

Stenbergs Anläggning AB – Vi hjälper dig i Skellefteå med stenläggning

Välkommen till Stenbergs Anläggning!
Vi är ett mångsidigt företag som i generationer levererat service och kvalitet till alla våra kunder.

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom mark- och anläggning, bland annat stenläggning!

Från idé till verklighet

Stenbergs Anläggning är ett företag som i flera årtionden arbetat med att förverkliga kunders drömprojekt och visioner. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom mark- och anläggningsbranschen, exempelvis besitter vi stor expertis inom stenläggning. Tack vare vårt utbud av maskiner och duktiga chaufförer kan vi även utföra grus- och maskintransporter samt plogning eller sandning.

Om oss

Stenbergs Anläggning är ett familjeföretag med en anrik historia. Företaget har byggts upp i generationer och sedan starten har ledordet varit tydligt, kvalitet i allt vi gör. I början låg fokus på transporter, men idag har vi utvecklat bolaget och erbjuder ett mycket bredare utbud.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett uppdragets omfattning, är det vår ambition att kunna bidra med våra kunskaper. För oss på Stenbergs Anläggning är inget arbete för litet eller för stort. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på stenläggning, vi finns i Skellefteå!

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att uppnå deras mål. En ordentlig utförd stenläggning i kombination med ett trevligt bemötande är vårt recept för nöjda kunder!

Stenläggning Skellefteå

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i närheten av Skellefteå. Allt vårt arbete utförs med kvalitet och utefter dina önskemål samt krav. Vi använder endast förstklassigt material och moderna maskiner för att uppnå ett resultat som speglar dina förväntningar.

Experter på stenläggning

Vi har i många år hjälpt våra kunder i Skellefteå med skickligt utförda sten- och plattläggningar. När du anlitar oss kan du välja mellan flera olika stenmaterial och former. Vi ger dig en stenläggning helt utefter dina visioner. Önskar du lägga en fin gång från infarten till huset, eller kanske en liten stenmur? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Övriga tjänster

Utöver stenläggning har vi lång erfarenhet av transporter (maskin och material). Dessutom finns en goda kunskaper inom mark och anläggning, där vi kan genomföra bland annat dränering och montering av enskilt avlopp samt vattenledningar. Vi erbjuder alltid en komplett lösning där vi är med er från förberedelse till slutfört arbete.

Vi utför:

  • Justering av asfalt
  • Byggservice
  • Skogsentreprenader
  • Plogning/Sandning
  • Sopning
  • Byggnation av lekparker
  • Plattsättning
  • Maskintransporter/Materialtransporter
  • Husgrunder
  • Montering av vattenledningar och avlopp

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder alltid en gratis offert på ditt arbete.

Stenbergs anläggning AB

Innervik 680, 931 91 Skellefteå

070-345 23 09

info@stenbergsanlaggning.se

Stenläggning Skellefteå

Välkommen till Stenbergs Anläggning! Till oss kan du i Skellefteå med omnejd vända dig för att få hjälp med stenläggning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Stenbergs Anläggning i Skellefteå